Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

"Application not found" error after deploying

Hi,

I am getting error as "Application not found" after deploying.

When I depoly the project am getting Finished Deployment message in the Deploy Output View followed by a popup message "Application not found".

Please help me in solving this error.

Regards,

Rajesh A

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 16, 2008 at 09:12 AM

    Try it by restarting u r server...or else

    Visual admin >sdm >u r webdynpro application

    undeploy it.

    then again deploy.

    GS

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      In Visual Admin-->sdm GUI

      there u can find the applications u deployed.

      In undeployment tab--> select u r deployed applicaition and give undeploy.

      then using SCA files, u can depluy u r aplication again.

      It will works.

      GS

  • Posted on May 17, 2008 at 06:58 PM

    Hi Rajesh,

    Are you using correct application URL?

    First thing you need to check is wheather you are able to see your application in webdynpro content administrator.

    go to index.html page of your WAS->webdynpor->webdynpro content administrator.

    click on browse tab.. search for all application.if you can see your application there. then you can run application from there an can obtain correct url.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • HI Rajesh,

      well only thing that can be done now is compare the urls.

      after deployment of your application when the view comes saying Application not found. compare that url with the correct url you are getting from content admin. just check wht is diff between them.

      As you say your applications runs when you say run in conten administrator.

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.