Skip to Content
avatar image
Former Member

WebI hanging for non Administrators

Platform: 4.2 SP4

Users are experiencing performance issues with WebI (application hanging) when creating WebI reports. The issue is easily re-produced by trying to use the undo functionality, although is not limited to this. The issue is the same in both the Rich Client and the HTML Web App.

However, putting the user in the Administrators group seems to resolve the issue. How can this be linked to security?

Thank You in advance

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

4 Answers

  • Best Answer
    Jan 17 at 07:42 PM

    Hi David,

    Try performing the below steps

    1)Assign "Download Connection locally" right on the Universe connection to the group to which users belongs.

    2)Check if the user has the “View Comments -BI Commentary” rights.

    3)Also check if the APS has the Commentary service added.

    Regards,

    Shreejith

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Jan 16 at 11:03 AM

    have you granted the access on webi Intelligence application under the applications in CMC?

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Jan 16 at 11:44 AM

    Grant the affected user group view access on the top level security of Servers in CMC.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Jan 16 at 01:47 PM

    could there be a complex security model in place ?
    Or does your security is based on third party groups , like AD/LDAP/SAP and the CMS is spending too much time calculating access levels ?
    You can run the end to end trace and see where the time is being spend and compare it to the trace of the same worlflow with admin group member.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded