Skip to Content
0

SAP UI5 Application is blank when executed

Jan 16 at 06:57 AM

85

avatar image
Former Member

Hello Friends,

I am developing a small UI5 application on cloud platform following below tutorial. But even though I followed the steps as mentioned in the Tutorial; the screen after the Run is blank. Did I miss something here?

https://www.sap.com/developer/tutorials/hcpps-sapui5-configure-application.html

Regards

Amitabh

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

2 Answers

Best Answer
avatar image
Former Member Jan 16 at 07:47 AM
0

Issue resolved! Do not copy the code as it is. neo.json file had issues.

Thanks Anyways.

Regards

Amitabh

Show 6 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Hi,

Can you tell what is incorrect in the neo.json so that I can fix the tutorial content if needed?

Thanks

@bdel

0
Former Member

Hello Adel,

The neo.app.jason has below tag on the first line.

{ "welcomeFile": "index.html",

Where as it should be as below, I guess.

"welcomeFile": "/webapp/index.html",

Regards

Amitabh

0

Thanks for your response.

For me both "welcomeFile": "index.html" and "welcomeFile": "/webapp/index.html" works.

But is true that the WebIDE project was generating the first one in the past and now the one with webapp. However, the sendWelcomeFileRedirect flag wasn't used in the past.

I'll update that to the new way.

Regards

0
Former Member

Sure Adel. These tutorials are immensely useful for beginners like me into this latest paradigm of SAP. I have moved on from Predictive to ML Tutorial of yours and after everything is done I am getting an error when I press the score similarity button and when I do an F12, I see an error as 400...Bad Response from API Hub.

Can we discuss it here or shall I post a new query please?

Regards

Amitabh

0
Former Member

Additionally...I get below error when I do the connection test for the destination.

Connection to "sapui5ml-api" established. Response returned: "404: Not Found"

Regards

Amitabh

0
Former Member

Hello Abdel,

Can you please check below post and help with your thoughts.

https://answers.sap.com/questions/431193/leonardo-ml-api-not-returning-result.html

Regards

Amitabh

0
Arjun Biswas Jan 16 at 07:07 AM
0

Hi Amitabh Dubey,

Check if you are getting any error in the console.

Regards,

Arjun Biswas

Show 1 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Former Member

No Arjun. There are no errors at all in the console.Have you tried this tutorial? Does this work?

Regards

Amitabh

0