Skip to Content

Unable to Transfer ID objects from DEV to PreProd

Jan 16 at 04:59 AM


avatar image

Hi all,

I am trying to transfer ID objects from DEV to Pre-Prod, Transport got successfully imported. But the Objects remained in my change list with DEV component onlly, Could not able to transfer into Pre-Prod component.

Further Details,

1. Checked the Pre-prod SLD, Correctly mapped to Pre-Prod component

2.Integration server is not PI server for the Pre-Prod component, Well if this is the issue, when I tried to import in Prod, objects successfully transferred to Prod, Even the Prod component does not have PI server in SLD.

Can you please help me why it is affecting only in Pre-Prod


Moulali P

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

1 Answer

Liz Jin
Jan 23 at 06:15 AM

Hi Moulali,

You mean that, the objects have been imported successfully, but the business component is not changed accordingly to the pre-prod system, right? If it is the case, please check the following things:

  1. the group maintained correctly in SLD. Go to sld-> business system-> check the transport tab for the the corresponding business system and Integration server.
    For dev, the target is pre-prod, while for pre-prod, the source is dev.
    1604679 - PI: transport target for business system not found.
  2. these two business systems have correct integration server maintained. For the integration servers, the source and target system is also configured correctly as per 1.

Best Regards,


10 |10000 characters needed characters left characters exceeded