Skip to Content

Lost BP relationship in BUT050 & BUT052

hi all,

i have BP data in BUT000 but dono somehow entries in BUT050 & BUT052 were lost.

when i used bbp_check_users, it recommended level 2 repair which i donot want to have new BP#.

is there any way to generate bp relationship? or any alternative?

thanks alot.

regards,

glen

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Best Answer
    May 13, 2008 at 04:19 PM

    Hi. If you are on SRM 4 or below and go to PPOMA_BBP and find the position of the user that relates to the BP, and then right click on it and select "Assign" you should be able to re-assign the BP and that will re-create the relationship.

    Then you can right click on the BP and assign again and add the user and it should be OK.

    If you are on SRM 5 you might have to assign the CP and hope it all comes through OK.

    Failing that on SRM 5 you might have to change to the user search option in PPOMA_BBP first down the left hand side and work upside down in the org plan.

    Regards,

    Dave.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Glen Glen

      Dear All,

      We have the same problem, but in SRM 7.0.

      The program B_REPAIR_EBP_USER_2 doesn't exist anymore.

      Does anybody have an other solution?

      Thanks and best regards,

      Thomas

  • May 09, 2008 at 10:42 AM

    Hi. I would try this in a test system first, but you could try these BAPI function mudules:

    BAPI_BUPR_RELATIONSHIP_CHANGE

    BAPI_BUPR_RELATIONSHIP_CREATE

    BAPI_BUPR_RELATIONSHIP_DELETE

    Regards,

    Dave.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • hi david, the FM didn't work, i think it fixes stg else.

      currently i have no record for the BP in BUT050 & BUT052.

      need to find a way to add the records in these 2 tables.

      there is on relationship "Create" button in t-code BP but alredi greyed out.