Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Adobe form not visible

Dear all,

I am developing application based on adobe forms but I am not able to see the same after deploymnet. It's deploying properly also I am able to get the message printed but the adobe form is not visible. I want to know is there anything I need to check or it's some server problem. Please help me in this regard.

Thanks in Advance

Gaurav Bhardwaj

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 08, 2008 at 11:23 AM

    Hi Gaurav,

    I suggest you to check the Visibility property of the Interactive Form UI element.

    Are you getting any blank white box in the view in place of Interactive form?

    Regards,

    Arafat

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.