Skip to Content
0

Deploy extension failed; run the wizard again or contact your system administrator

Oct 22, 2016 at 08:31 AM

434

avatar image

Hi, I have a problem with uploading add-on.

About 2 weeks ago I created package with Extension Registration Data Generator, and uploaded this package with ExtensionManager. Everything was good.

But because of some reason I cannot upload package. When I click Upload button, it displays message:

Deploy extension failed; run the wizard again or contact your system administrator (look at image)

I tried several ways to solve this problem, for example I restarted all services related to SAP. I also restarted server. Also restarted SQL Server. But none of them helped me.

I still cannot upload package. I also can't find any post about this situation.

Please help me to solve this problem.

Thanks in advance,
Kind regards, Kamil

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

4 Answers

Johan Hakkesteegt Oct 26, 2016 at 08:21 AM
0

Hi,

Have you checked that the destination folder has enough free space, and that the process can access this location?

Regards,

Johan

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Kamil Hemidli Oct 27, 2016 at 09:40 AM
0

Hi Johan,
I don't understand you. Can you explain properly ?

I want to upload add-on to the database. It is lightweight add-on. You can add the package with help of Extension Manager (licenseserver:port/ExtensionManager). So when I want to upload an error appears. I thing there is something wrong with database or SLD. I restarted all services, and also Windows Server but no result.

Regards,
Kamil.

Show 1 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Former Member

Hi Kamil,

Did you solve the problem?

Thank's,

0
Beka Latsabidze Oct 12, 2017 at 05:01 PM
0

Hi,

Did you solve this problem?

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
avatar image
Former Member Dec 27, 2017 at 01:07 PM
0

Hello,

Same issue here :-( already searching for days

System runs on MS Azure / B1 HANA 9.2 PL08
disk space >OK,
SLD Reinstallation > Done
export PATH=\"$PATH:${HDBPATH}\";\ > Rule OK

Any tips to solve this issue ?

Many Thanks for helping !

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded