Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Error while posting inventory

hi all,

I got an error while posting Inventory at plant level.

error:

parameters for plant is not maintain for inventory management.

Field VM07M-ANZGEB. does not exist in the screen SAPMM07M 0410

Field VM07M-GEBEH. does not exist in the screen SAPMM07M 0410

is these config issue?

and how we can do config to resolve this issue.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 01, 2008 at 06:35 AM

    You have to maintain Plant Parameters from Inventory side as well in consumption based planning side.

    check out the path,

    SPRO >Materials Management >Consumption Based Planning-->Plant Parameters,

    also

    SPRO >Materials Management >Inventory Magnt and Phy inv.

    -->Plant Parameters.

    Copy, from existing Plant.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 01, 2008 at 07:03 AM

    If it is for Practice, Create a New Plant By Copying the Standard Plants 0001 or 1000...

    Then you will not have any issue...

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.