Skip to Content

custom icon uploaded to WRR is not displayed

Hi,

I have uploaded my custom image file (.gif) 40X40 to Pictograms in Web Resources Repository as guided in

https://blogs.sap.com/2013/01/31/pictograms-use-your-custom-pictures/.

when I preview the resource the image is displayed correctly. However when I try to use this same image as an icon in overview page it does not display. I get just a box with x inside. Am I missing something. Does it require any additional configuration to make custom images or icons uploaded into WRR usable?

Any help is highly appreciated.

Thanks

Vijay Goli

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Nov 22, 2016 at 03:37 PM

    Hi Vijay

    Can you please refer to the below documents and check if its solves your issue or not ?

    https://help.sap.com/saphelp_nw73/helpdata/en/0b/9ab6b3700640fe95e1d51914e23b8c/frameset.htm


    KBA - 2356817 - Images uploaded in the WRR are shown corrupt in EP

    KBA - 1753605 - Pictograms - support customer images


    Thread - https://archive.sap.com/discussions/thread/3500578


    Regards

    Santarshi Samanta

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.