Skip to Content

hyperlink disappeared from Q&A answer

3 days ago I posted an answer/reply to the question: https://answers.sap.com/questions/34953/ase-date-range-partition-1.html .

At the end of the answer I added a hyperlink to the DSAM manual @ help.sap.com: DSAM manual (like I just did for this post); and yes, at the time I submitted my answer I verified the link was working and in fact took me to the desired PDF @ help.sap.com

NOTE: A review of the post's revisions confirm the hyperlink *was* originally in the answer/reply, but appears to have disappeared after a minor edit of the answer/reply ... wtf ?

This morning I was reviewing the thread and noticed that the hyperlink to help.sap.com had disappeared (been removed?) leaving the link's text as normal text ('DSAM manual').

I've gone ahead and re-added the hyperlink to my answer/reply.

I'll post back with more examples of disappearing hyperlinks if/when I find them.

NOTE: It appears the new system automagically converts URLs to hyperlinks (eg, help <dot> sap <dot> com); the only hyperlink I added to this post was for the 'DSAM manual'.

Testing comment by Moshe

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Nov 01, 2016 at 06:54 AM

    Hi Mark,

    I'm not aware of a bug that removes hyperlinks and no one removed it from your answer. Let's this if it happens to me as well.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • A review of the revisions shows the hyperlink in the initial and second revisions, hyperlink disappears in the third revision, hyperlink re-added (by me) in fourth revision.

  • Nov 16, 2016 at 03:32 PM

    Hi Mark,

    Did it happen to you ever again?

    Regards,

    Moshe

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded