Skip to Content

Trouble with icons on Transporting Flavor from Dev to Test system

Jan 04 at 11:16 PM


avatar image

Hello Persona Community,

Anyone could help me on the below Flavor transport issue?

I have created a transport request and selected all the objects of the flavor by following all steps mentioned the training and also maintained /PERSONAS/C_IMPC table before transporting.

As per health check system has no error and we are using Personas 3 SPK 5.

However when flavor is imported in QAS, it brings everything except ICONs on WEB gui,

for example following is the comparison screen shot on a chrome browser and GUI

In the transport request I can see that all images, icons, resources, template is included.

I have tried transport all the icons separately from Dev to QAS in a different transport request. Transport is done successfully and it has imported all the content but the physical .png image file is missing in the QAS system.

I have exactly followed all the steps as explained at SCN.

On individual flavor check it gives green light in QAS and shows all the object relations without any error including Icons.

If we further debug the webpage on icon it shows an error as below:

I am not sure if there is something else I have missed out or not followed the right sequence of events.

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

2 Answers

Tamas Hoznek
Jan 09 at 10:56 PM

Hm, just a guess, but maybe something is not working with the IGS on the target system?

Also, try to clear cache in the browsers if there is no issue with the IGS. If that doesn't help either, I suppose it's incident time...

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Kamran Navaid Jan 12 at 12:08 AM

Thanks Tamas,

I am not sure how IGS is involved in this case, but already created an incident and its under investigation by development team. will update the outcome.

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded