Skip to Content

SAPUI5 Smartfield Set Get Parameter

When we use a Searchhelp for a Smartfield that uses SET/GET Parameter for a "Search-Field", then eg. in SAPGUI or WDA you will see the SET-Parameter set for the search field.

Not so with UI5, the field for which a set -parameter is activated(and would have a value) seems to be empty, but after executing the search the SET-Parameter gets used for the query.

this is very confusion as the user means that the field is empty!, the only workaround we found is never use search-helps with active SET-Parameters for the search-fields.

We think this could not be the default behaviour, we think normally the SET-Paramter(if any) should be already in the search-field visible.

We are using SAP ERP6 EHP8 750 with HANA DB and SAPUI5 1.44(latest revision)

kind regards

oliver

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

0 Answers

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.