Skip to Content

Issues in testing extended notifications for SAP Business Workflow

Hi All

I have done configuration of extended notifications (webflow) from transaction code SWNCONFIG. I have few questions on this-

a) Even though I have completed configuration I m still getting below message while trying to test extended notification by running SWN_SELSEN manually-

Unable to send 00000000 notifications due to errors

b) I checked application log & there was no error there. After that I checked

SWN_SELSEN_TEST & there I found an error message-

Selection schedules specified do not exist

Message No. SWN080

I m not sure if error message in (a) & (b) are related to each other but configuration looks fine to me.

Can someone pls let me know how to resolve this issue/error mentioned in point (a) & (b)?

c) When I run transaction code SWNADMIN a web link is opening with message 'The connection has timed out'. How can I change link there?

d) I want a specific web link to be emailed to users when SWN_SELSEN is run or during extended notification process. Where & how exactly to define that particular link?

Thanks for all the support.

Happy New Year

Regards

Pankaj

zkbuj.png (25.5 kB)
cdtuz.png (9.2 kB)
Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • Posted on Dec 30, 2017 at 08:52 AM

    Hi

    First on your second screen shot you have a no interval specified.

    Second what is in your filter : all task ?

    Once you run the report you'll have to wait 30 minutes before something is sent again

    Have you specified anything else in SWNCONFIG ?

    SWNADMIN is a simplified transaction do not bother with it, no transport can be done from SWNADMIN. my advice work in SWNCONFIG.

    Happy New Year ! Bonne Année !

    Stephane

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Jan 01, 2018 at 08:20 AM

    Hi Stephane

    First of all Happy New Year to you & your family.

    I have even tried with putting interval there but it doesn't works.

    Settings in filter-

    Also can you pls tell me where exactly i need to configure my link to be sent along the email?

    Regards

    Pankaj


    filter.jpg (108.0 kB)
    filter-1.jpg (74.0 kB)
    filter-2.jpg (71.1 kB)
    filter-3.jpg (94.8 kB)
    filter-4.jpg (93.1 kB)
    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.