Skip to Content

Replication with BODS failed

Hello guys,

I face a problem with replicating a database from SQL SERVER to SAP HANA.

I use SAP DATASERVICES Workbench to do the replication through Quick Replication Wizard.

The connection to the source database and target one is done suuccessfly,

When I execute the job, I notice that only the tables structure is replicated but not the data and the job failed with the following errors :

-Error code :DBS-070407 : SQL submitted to database <> resulted in error <[SAP AG][LIBODBCHDB DLL][HDBODBC] Base table not found;259 invalid table name: cs_cognos_AKWA: line 1 col 25 (at pos 24)>. The SQL submitted is <TRUNCATE TABLE "SYSTEM"."cs_cognos_AKWA" >.

RUN-051005 : Execution of <Clean Table Before Load> for target <cs_cognos_AKWA> failed. Possible causes: (1) Error in the SQL syntax; (2) Database connection is broken; (3) Database related errors such as transaction log is full, etc.; (4) The user defined in the datastore has insufficient privileges to execute the SQL. If the error is for preload or postload operation, or if it is for regular load operation and load triggers are defined, check the SQL. Otherwise, for (3) and (4), contact your local DBA.

Thanks in advance for any help

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Dec 28, 2017 at 02:38 PM

    Hi,

    TRUNCATE TABLE "SYSTEM"."cs_cognos_AKWA ---------> is SYSTEM the correct schema name?

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Yes, It's the correct schema name.

      The proof is that tables are created in that schema (only the structure of tables) but they are empty, they don't contains the data