Skip to Content

Decimal digits all = 0 in Design Studio Application on BI platform

Hi,

I have a design studio (version 16.5.4) application based on a universe itself based on a MySQL database.

When I execute the application on the BI platform, the decimal digits in my crosstab are all equal to 0 (like a floor, not an average).

But they are fine in Design Studio (initial view and preview) and when executed Locally (and in WebI).

There is more : when I change the "Preferred Viewing Local" parameter on the BI platform to (English (UK) for example), the decimal digits are correct. (But then I something like this : 1,000.00 and informations in English...).

Sadly, I need to have something like this 1 000,00.

Can anybody help?

Thank you,

Bruno

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Dec 20, 2017 at 05:30 PM

    Bruno - please see Karol's reply here: https://archive.sap.com/discussions/thread/3683761 - he walks through browser, etc.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Thanks but I already saw that post.

      The problem here is different : the value of the decimal digits are wrong.

      Modifying the "Preferred Viewing Local" parameter is just a work around which add format problems.

      Regards,

  • Dec 21, 2017 at 09:43 AM

    I am able to reproduce the same issue at my end. Looks like a bug to me. You should raise a support ticket to SAP.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Hi,

      No, as a workaround, I set the "Preferred Viewing Local" parameter as Swiss (French).

      The decimals are correct and the information are in French but I got numbers formatted like this : 1'234.56

      Bruno