Skip to Content
0

WPC Page-Attribute DefaultContent

Dec 18, 2017 at 02:47 PM

23

avatar image
Former Member

Hey Guys,

in my Portal i've get the message "No content available for this navigation node". Tutorials said, in the Inner Page Template, i have to Change the DefaultContent Attribute. The first time i searched it, if found it, but i didn't Change anything. Now i am searching this Attribute again, but it isn't there anymore... Can someone help me with my Problem?Regads,

Alex :)

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

1 Answer

Manjunath Nataraj
Dec 19, 2017 at 06:22 AM
0

Dear Alex

Regarding the message that you are getting, Assuming

You are using one of the following SAP NW Portal versions -
740 SP2 or lower SP
731 SP7 or lower SP

730 SP9 or lower SP

The message being displayed turns out be bug, fix is given for EP RUNTIME, You can refer the note 1821517 - Confusing string when "no content available for a nav node" ( https://launchpad.support.sap.com/#/notes/1821517)

Thanks

Manjunath

Show 2 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Former Member

Thanks for your help Manjunath. But this doesn't helped me. In this note, theres no really helpful Suggestion...

0

Dear Alex

Can you please tell us what version of the portal you are using? And What is the EP-Runtime Version?

Are you on supported version(patch) as per the note and still the issue persists?

Thanks

0