Skip to Content
0

Workflow Error when processing node '0000xxxx' (ParForEach index 00000)

Dec 13, 2017 at 10:31 AM

139

avatar image

Hi Guys,

I am getting Workflow Error when processing node '00000138' (ParForEach index 00000)

There is no immediate fork branching before this step. and WF container has all the receiver details.

When I look graphical log, the green line not even going to this node, but stopped well before branching in to this node.

This is a working WF in Production not a new one.

Re-triggering the event cause the same error few times.

Wondering any one come across this issue?

Thanks

Sam

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

2 Answers

Susan Keohan
Dec 13, 2017 at 01:02 PM
0

Hi Sam,

A screenshot of the technical workflow log would be helpful. And I assume you have searched for previous questions on this topic? Most of them seem to refer to running WF Customizing (which, since you're in Production, you probably don't need to do) or to check the bindings - but this is also strange since you're in Production. That would make me ask:

1) Have there been any changes to this workflow (template or tasks)

2) Is it possible it is the master data - or the business object instance which is incorrect?

Sue

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Sam Maverik Jan 16 at 07:03 PM
0

Hi Susan.. Thanks for your reply.

There was a transport issue, which caused this issue. All good now.

Cheers

Sam

Show 1 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Good to know!

Please close this question.

0