Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Initial Download Issue : CUSTOMER_MAIN

Hi,

I am downloading the customers from the R/3(ECC6) to CRM 5.0.

I have done the PIDE settings in the R/3 and the groupings in the CRM.

The customers are getting downloaded to the CRM system correctly also.

But the ISSUE is with some of the account groups.

Ex. I have account group ZPR which is mapped to the ZPR group in CRM.

The customer XXXX which is getting downloaded to CRM as YYYY as i have configured it as external number.

In the Identification Tab of Tcode : BP.

A field for The External BP number and also a table control which will have the CMR002 as the ID type.

The R/3 number is getting populated correctly into the table control with the ID Type : CRM002 and the Identification Number as the R/3 customer number(XXXX)

But the External BP number field is not populated correctly.

This is happening only when i download bunch of customer with the filter on the account group.

If i initial download one customer at a time then the External BP number and the ID type and Numbers in the table control are comming correctly...

What could be the problem to get uncorrect number in the External BP number when compared to the ID type and the Identification Number?

Any config isssue ........

Pls advise.

R

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

3 Answers

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Mar 29, 2008 at 09:28 AM

    HI

    Rohitha first check in para meter table for correct data flow and check for any data in consistency in that table , then check in MW.

    regards

    Venkat

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Mar 31, 2008 at 07:42 AM

    hi

    before initial downloading the CUSTOMER_MAIN

    u ve to download 12 objects like acc grps etc check the best practices what r they,

    so that u can solve ur problem easily,

    if helps reward points

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Mar 31, 2008 at 10:54 AM

    Hi,

    Thats strange.

    What i would suggest is, to check if any Middleware User Exits are on for BP transfer.

    If not, then this means the standard code aint working properly.

    In this case, you should raise an OSS to the SAP.

    Reward with points in case helpful.

    Sharif.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.