Skip to Content
0

BW Virtual Provider vs HANA Calculation View results

Dec 12, 2017 at 08:51 AM

45

avatar image
Former Member

Hi gurus,

i'm in trouble trying to match the output results of a BW Virtual Provider (based on an HANA Calculation View), with the ones obtained loading output data of the same HANA Calculation View into a phisical Infocube (through a BW Datasource).

The Scenario is a double output using the same HANA Calculation View.

I think the input parameters are correctly managed, because the native figures (not changed in Calculation View) match perfectly in both outputs; the problem issues with the calculated figures, the two output are quite different.

I think that the problem is something in the SQL query generated by the Virtual Provider, because running the the Data Preview into Hana Studio the results match perfectly with the ones obtained in phisical loading into infocube through a BW Datasource.

I have no idea in solving this matching result issue.

Is possible that the Calculation View works in a different way if ran by a Virtual Provider?

Did someone faced a similar problem?

Thanks in advance.

Dario

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

1 Answer

avatar image
Former Member Dec 21, 2017 at 03:42 PM
0

Solved reverting the exchange rate. It seems that the loading process uses an high precision calculation than the Virtual Provider do.

I've found a flag "Calculate with High Precision" in Infoprovider Properties:

...but I don't know if this flag can solve this problem.

Best regards

Dario


high-precision.png (26.8 kB)
Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded