Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Adobe form shows only 1 row of data

Hi All,

I have a webdynpro context that shows several rows in a view. This works fine. But when I try to use this in a adobe form table I see only 1 row in the table. I built the table using the table assistant and also mentioned the number of rows to vary according to the data but this doesnt seem to make any change at all. I am strugglying for quite some time now. Please help.

Regards,

Tom

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

3 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Mar 27, 2008 at 11:05 AM

    Hi Tom,

    Try this,

    For Parent subform (which acts as a table)

    In the Object Tab (subform)

    1) Content : Flow

    2) Flow Direction : Top to Bottom

    3) Allow Page breaks within Content

    For Child subform (which acts as a table row)

    In the Object Tab (subform)

    1) Content : Flow

    2) Flow Direction : Western Text

    In the Object Tab (binding)

    3) Repeat subforms for each data item (check it).

    4) Set Min Count to 1.

    Let me know if this works.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 22, 2008 at 04:26 PM

    >

    > Hi All,

    > I have a webdynpro context that shows several rows in a view. This works fine. But when I try to use this in a adobe form table I see only 1 row in the table. I built the table using the table assistant and also mentioned the number of rows to vary according to the data but this doesnt seem to make any change at all. I am strugglying for quite some time now. Please help.

    >

    > Regards,

    > Tom

    I had a similar problem with only one row showing up, which was due to the dataSource binding of the InteractiveForm element. Initially, I bound the dataSource to a sub node and only one row would show up. By changing the datasource binding of the InteractiveForm element to the root node, all the data was displayed.

    Im using Adobe Live Cycle 7.1 with NWDS 6.40....

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 23, 2008 at 06:25 AM

    Hi Tom,

    Bind the dataSource property of the AdobeFormElement to the same context node you have bound in your Web Dynpro table rather than binding it to the root-node.

    Also check for properties list of your AdobeForm.

    Regards

    Kishan

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      >

      > Hi Tom,

      >

      > Bind the dataSource property of the AdobeFormElement to the same context node you have bound in your Web Dynpro table rather than binding it to the root-node.

      > Also check for properties list of your AdobeForm.

      >

      > Regards

      > Kishan

      This is exactly what I did and only ONE row would show up! I had to bind the InteractiveForm element to a subnode in order to display all the rows.

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.