Skip to Content
avatar image
Former Member

Service Layer for SetCurrencyRate is not working.

The service for SetCurrencyRate is not working.

It throws an error, Service not found whereas if I try for GetCurrencyRate or GetLocalCurrency, it works accurately. Please find screenshots attached.

Please guide for how to update Exchange Rate Index via SL.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Dec 08, 2017 at 07:44 AM

    Hi Maria,

    Thank you for response.

    I am also testing on version SAP B1 HANA 9.2 PL09 and also using same method but still it is not working and showing error as service not found.

    Please refer attachment.

    Regards,

    Rohit

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Dec 07, 2017 at 02:03 PM

    Hi Rohit,

    Which SAP Business One version for SAP HANA are you working with?

    I know some months ago this feature was not supported by Service Layer but I just tested with B1H 9.2 PL09 version and it works fine.

    See the attached screen capture showing a 204 No Content response status:

    Regards,
    Trinidad.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Dec 13, 2017 at 09:23 AM

    Hi Rohit,

    I cannot understand the method is not exposed in your environment and it is in mine.

    Can you please double check the version of Service Layer on the Login response? Please share here the response of the Login.

    Can you please check your metadata file (use the link in the login response body) to see if the method is listed there or not?

    Regards,
    Trinidad.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded