Skip to Content

Weird characters in WebI report

Dec 07, 2017 at 07:15 AM


avatar image

We have a user who is running a report from his Inbox and found after refresh different characters are displayed (Japanese Characters).When they refresh it again the characters are refreshed differently(giving values in different languages). It is happening for most of the columns.

We went through the report and have done the detailed analysis of its queries and properties. The query is running fine at database end. Also, we have tried with report's regional formatting setting, browser locales and the preference.

At universe end, the object returns values in correct format, even on creating new reports; all such objects are giving values in their desired format. It seems that the issue lies with this explicit report, published to that user.

What would be the reason behind the change in object behavior in the report?

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

can you share the screenshot? have you tried with purging the data and refresh again


Yes, I have already tried to purge the report data and refresh again but the issue still persists.


capture.png (36.5 kB)
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

1 Answer

Manikandan Elumalai Dec 11, 2017 at 05:06 PM

How about launching the report from a different machine for the same user?

Show 1 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

It is showing the same behavior on every machine and for all users including the administrator.