Skip to Content
avatar image
Former Member

work center values not coming in org levels while making role

Hi all,

This is very urgent.I was making master roles.while giving the value for work center org levels,the system is not showing any values for work center org levels, while there are work centers in the system.I am using ECC6.

when i gave the value manually and tested the role it is not working properly.

Please help

Regards

Praveen

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Mar 15, 2008 at 04:03 PM

    How is the role not working properly? What are the error messages? Is it an auth failure? If it is what does the SU53 say?

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Mar 15, 2008 at 05:22 PM

    Still very urgent?

    Try one of these solutions:

    - Option 1: Open a customer message with SAP marked as "very urgent - production system is down" (just to draw attention), then ask your question to SAP...

    - Option 2: Start your own Developer Forum somewhere in the internet and ask your question there...

    - Option 3: Use the search first, ask a clear question and follow-up on your threads including indicating which answer was the correct one and saying thank you...

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Alex Ayers

      Hello urgent alert agent Alex,

      Thank you very much for your efforts so far! It has been 12 hours now in total since the first post, so have an urgent beer now and try to get some sleep before you take over the midnight shift again to watch this very urgent thread for a very urgent answer!

      Over, out and closed,

      Agent Julius

      PS: I guess that SAP's platinum service folks picked up the call, or Praveen boxed some PHP together faster than what he could explain what the urgent question was 😔