Skip to Content
avatar image
Former Member

PowerBuilder 12.6

Hello,

I've a PB Classic 12.6 application which use a DLL written in .NET.
If I use myOLEObject.ConnectToObject('mydll.class') it seems to work pretty well after deploying, but I get an error -3 if I start directly on powerbuilder for debugging the application.

The dll is correctly registered, I also tried to install it in the GAC cache, and even if I can now remove the dll from the deployed project path and run "normally" without errors, I still get error -3 when trying to start the application from Powerbuilder.
I've tried to put the dll in many paths (windows/system32, Program Files\Sybase\PowerBuilder 12.6) but I still get the same error.

What else can I try to make it work also directly from Powerbuilder ?

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Jan 09 at 02:32 PM

    Hi,

    Similar issue was fixed in latest PB 12.6 build 4166.

    You can download it from the SAP site.

    Kind Regards.

    Abdallah.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hello,

      I just upgraded PB 12.6 to build 4166.

      Unlucky I got the same error while trying to debug.

      Is there something else I could try ?

  • avatar image
    Former Member
    Jan 10 at 02:01 PM

    Hello,

    I just upgraded PB 12.6 to build 4166.

    Unlucky I got the same error while trying to debug.

    Is there something else I could try ?

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded