Skip to Content
avatar image
Former Member

BASIS : Transport request related issue.

Hi,

We have ECC 5.0 Netweaver implemented, in pur R/3 Production we are finding problem related to transport request.

When we start import any request it remains in the 'Import running' stage only (the truck symbol remains as it is). Yesterday evening at 18:00 Hrs we have started one request for import it is still under 'Import running' stage. The request gets imported within one min. in normal senario.

Request you to help in this what we have to check to resolve the issue.

Regards,

Santosh Diwakar

Pune - India.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Feb 29, 2008 at 09:32 AM

    Hi,

    Did you check if your RDDIMPDP jobs are well scheduled in your system ?

    Don't you have an old entry remaining in table TMSTLOCKR ?

    Let us know please.

    Regards,

    Stéphan

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Feb 29, 2008 at 10:50 AM

    Hi,

    Check whether atleast two background processes are free in your production system for transport to happen.

    With regards

    Sudha

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Feb 29, 2008 at 10:55 PM

    Check this link. Maybe it will be helpful.

    transport-status-is-not-changing

    Cheers,

    Mustafa

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded