Skip to Content
0

HTTP response '400: Bad Request' - HCI while calling SAP web service through cloud connector(SCC)

Nov 28, 2017 at 06:29 PM

183

avatar image
Former Member

Hi,

We are doing integration between EC and SAP. We are using HCI middle ware for integration.

We are using standard integration for employee data integration between EC and SAP.

We are using SAP cloud connector(SCC) for connecting to on premise SAP system.

I have configured cloud connector as per SAP recommendation.

While calling SAP web service through HCI using cloud connector i am getting below error, "HTTP response '400: Bad Request'". Please suggest on how to resolve this error.

Regards

Sachin Salokhe

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

2 Answers

Sriprasad Shivaram Bhat
Nov 29, 2017 at 03:37 AM
0

Hello Sachin,

could you please share the screenshots of receiver channel configuration and Cloud Connector.

Regards,

Sriprasad Shivaram Bhat

Show 1 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Former Member

Hi Sriprasad,

I have attached required screen shot. Please check.

Regards

Sachin Salokhe

0
avatar image
Former Member Nov 29, 2017 at 02:02 PM
0

Hi Sriprasad,

Thanks for your reply.

Please find attached screen shots.

Please let me know if you need any other information.

sap-receiver-channel.pngclould-connector-1.pngcloud-connector-2.png

Regards

Sachin Salokhe


Show 1 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Hello Sachin,

did you solve this issue?

Regards

Sirti

0