Skip to Content
avatar image
Former Member

Problem with metadata - not refreshing

Hello All,

We are trying to import an IDoc from a R3 development server to XI development server.

Initially the Idoc had 19 fields, and then we removed the last field. When we re-imported the Idoc, it is refreshing the integration repository but not the metadata...

We also tried to manually refresh the metadata but it is still showing the field...reimport metadata manually via tcode - IDX2

we also tried refreshing cache(tcode - sxi_cache)

If any one is aware or has faced the issue please help...

Cheers,

Tatvagna.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • Best Answer
    Feb 07, 2008 at 04:20 PM

    Hi,

    Please run the following reports:

    IDX_RESET_METADATA if you are on < SP17

    or

    IDX_CHECK_METADATA if you are on >= SP17

    Regards,

    Jakub

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Feb 07, 2008 at 03:31 PM

    Shah,

    Delete the metadata from IDX2 and re-import it again.

    raj.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi,

      The reason Cache is refreshing up to date...please use the below url.

      http://<hostname>:<j2ee stack portnumber>CPACache/refresh?mode=full.

      after using above url I am able to solve the my issue also...

      Regards,

      Venu.

  • Feb 07, 2008 at 03:32 PM

    Hi,

    Select the Business System ( R3 development server ) in SAP XI and activate it again and go for SLD cache

    Regards

    Agasthuri Doss

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded