Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Alert for failure in Receiver adapter

Hi All,

I configured alert and it is working fine for error in intergration engine.If there is any error in receiver adapter alert is not triggering, In one of my scenario "System Error" is coming in Message Monitoring in RWB, for this alert is not triggering. I am working in PI7.0 and service pack is 11.

Is it possible to get alerts for error in receiver adapter..?If not what is the reason..

Regards,

J.Prakash Babu

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

4 Answers

  • Posted on Jan 31, 2008 at 09:49 AM

    Try defining Alerts for the Adapter Engine and select the Adapter type in question.

    You can do this in RWB, Alert configuration, Add Rules.

    Hope this helps.

    Regards.

    Jeet.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 31, 2008 at 09:57 AM

    Hi,

    In RWB u have to do the Alert configuration,what u have done there.

    in condition have u specify any condition for sender only,because if u create the rule correctly then alert will trigger if u get error at sender side or receiver side.

    in condtion ,u have option called connected to message in that have u specified YES is u done that and gave only sender details it will trigger if u get error at receiver side.

    and another option u have where did the error occurs in that what u have metioned.

    Please update the thread.

    Regards,

    Phani

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 31, 2008 at 10:05 AM

    Hi All,

    In conditon i gave my sender and receiver message interface and In where did the error occurs i selected No Restriction.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 31, 2008 at 12:03 PM

    Hi All,

    I tested by selecting adapter in where did error occurs then also alert not coming for "System Error".

    Can anyone suggest some solution for this.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.