Skip to Content

Error with PO Response by SUS

I have SRM 5.0 extended scenario SP10, process EBP SUS

When a PO Response is made by SUS and return to SRM, the document is correctly but causes an error in SRM PO: status “Error in porcess”.

The monitor informs into the error in backend application errors:

PurchaseOrder 320000: Address doesn't exist T001W1000

In the transaction RZ20 in backend application errors display:

Alert text - PurchaseOrder 320000: Address doesn't exist T001W1000

MsgID – BBP_ADMIN_132

However if a PO Response is made manually by SRM (without SUS), in the PO doesn’t appear any error and the status is “Order”.

I need the PO Response by SUS.

Please help me..

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Jan 31, 2008 at 07:20 PM

    Hi Raul

    Pl try note 1061646

    Best regards

    Ramki

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Jan 31, 2008 at 11:09 PM

    The problem is with the ship to address.

    The user of the SC didn’t have any address in the PPOMA_P; I added this address and the problem was solved.

    The error was strange because the when POR was run manually it dint’t send any error before the correction was done.

    Thanks a lot.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi,

      Do you have EBP-SUS documents, i searched in market place, but i havn't find correct one. i am able to find MM-SUS, but no EBP-SUS

      u can send to : EBP_SRM@yahoo.co.in

      thanks

      Rams

      Edited by: Ramu Raju on Feb 1, 2008 5:13 AM