Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

AVL display - field missing

hi all,

can anyone tell me why one field is missing in alv display.

i have 12 fields in field catalog, among them 10 field (mard-labst)is noy getting displayed in alv, only 11 fields are getting displayed, but i can see that field in field catalog and also the values for that field in internal table which i am using to populate output.

when i replace that 10 field name (mard-labst)with anothe(say marc-eisbe) that is getting displayed.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 30, 2008 at 04:17 PM

    Hello,

    Check the Layout of the ALV grid may be the feild might be hidden.

    Also check the field catalog for the field LABST whether

    NO_OUT or TECH is set.

    Hope this will solve ur problem.

    Cheers,

    Vasanth

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.