Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Template Configuration error - real headache!

Hi everyone,

I have a fresh installation of PI 7.0 which is patched to SP14. When I run the template configuration from the Netweaver Administrator, I get this error:

Error: CIM_ERR_FAILED: HTTP response code: 404 Not found

Step: This wizard will configure the integration server for sld

This is the step where it is supposed to create a business system for my client on which the Integration Server is running.

I tried to manually execute this step and created a business system as described in the technology consultant's guide, but SXI_CACHE says "cache contents are obsolete" and in the Component Monitoring in RWB, my Integration Engine has errors saying there's no corresponding business system.

Why would this happen? How can I prevent NWA from giving this error while creating the business system?

I really need urgent help.

Thanks.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

3 Answers

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 30, 2008 at 11:34 AM

    HI,

    HTTP 404 comes for this error:

    403 Forbidden

    This code indicates that the resource cannot be accessed, regardless of any authentication credentials. For example, this happens if a directory or file is unreadable due to file permissions.

    404 Not Found

    This code indicates that the requested resource does not exist on the server. It may also be used in place of 403 if the server doesn't want to acknowledge that the resource exists, but cannot be accessed.

    check accordingly....

    regards...

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 30, 2008 at 11:54 AM

    Hi,

    I have read about the HTTP Errors blog, but this is something else.. Anyways, thanks for the input.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 30, 2008 at 03:53 PM

    Thanks for your inputs.

    I had not executed the NWA template configuration steps before running the PI templates so my SLD was not ready to be configured yet. Now it works fine.

    Regards,

    Gökhan

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.