Skip to Content

[Bug] Notification page is empty

Same or similar issue as [BUG] - Now! Notificationpage is empty! *

It still often appears empty and may take a 1-3 refreshes to show up. Not the end of the world but annoying.

* PS - I posted as a new question as I don't know if questions can be reopened, or if Vadim would want to reopen, if he still sees the issue...

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • Best Answer
    Jan 22 at 02:22 PM

    Hi, Mike:

    FYI, this issue should have been resolved with the most recent release. You'll see it listed on the SAP Community Release Notes (https://wiki.scn.sap.com/wiki/display/WHP/SAP+Community+Release+Notes) -- as "(Activity Stream) Fixed the issue that Activities Stream and Notification Inbox appeared blank in special cases (SOC-5853)"

    Please let me know if this issue is persists. Otherwise, it would be great if you could accept this answer to close out the questions.

    Thanks!

    Best regards,

    --Jerry

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Nov 15, 2017 at 09:28 PM

    Today it's a "normal" behavior of notification page. Looks like nobody from Community support team monitor it. I give up.

    P.S. My previous bug report was related to different issue.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Nov 17, 2017 at 04:32 PM

    Hello Mike,

    I just tested from my usual browser, Chrome, and a few other browsers and cannot reproduce this issue. Can you please confirm if you are still experiencing this? I have found that clearing the cache from a browser helps display UI elements across the community correctly.

    Best regards,

    Sajid

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Hi Sajid,

      Sorry I thought I'd responded but was obviously dreaming :-)

      Yes, my experience is the same as Jürgen described. Happens seemingly at random, as with the success bug. With this one, one or more refreshes makes it behave. The success bug is a dead end. I have no performance issues here, and am on a good corporate connection. I can post the times it happens if it helps...?

      Thanks,
      Mike