Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Unable to install NW04s SP14

I am trying to install a NW04s SP14 WAS. I am using the SAP Inhouse Installer. On configuring and starting the installation using the 'install.pl' the installation terminates throwing the following error:

DEBUG: Register service with the following command:

DEBUG: E:\usr\sap\H2A\SYS\exe\run/sapstartsrv.exe -r -q -s H2A -n 12 -p E:\usr\sap\H2A\SYS\profile\START_SCS12_INLS50063515A -U INLS50063515A\SAPServiceH2A -P **********

Service not started.

ERROR: Adding instance to the service returns with -1

ERROR: Error while adding SCS to the services

ERROR: Execution of step: >> InstallSCS <<

failed. Execution returned: RC=100

Elapsed time: 00:00:07 [HH:mm:ss]

Process exited with rc: 100

ERROR: Step 'InstallSCS' ends with rc = 100

STEPCONTROLLER: Error while installing J2EE

Can somebody please help?

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Jan 30, 2008 at 11:19 AM

    I think you should open a CSN call for this - most of the people here are not SAP employees and use different installers (sapinst) to install SAP software. For "internal" problems CSN would be the right choice.

    Markus

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.