Skip to Content

SAP to XI IDoc Outbound Error

Hi,

I am sending an IDoc from SAP R/3 to SAP XI . In WE02 IDoc showing Status as 03 (sucess) but in SM58 it showing as Error

*No service for system SAPTI2, client 030 in Integration Directory *

Any Info?

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

3 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 29, 2008 at 08:02 PM

    Hi,

    Please can you check if there is any problem with the Business system used in XI.

    Thanks

    Swarup

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 29, 2008 at 08:03 PM

    please have a look in the Integration Directory that you created a Service for the Business System SAPTI2

    With regards

    Michael

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Jan 29, 2008 at 08:04 PM

    Hi,

    Try to Activate the Business System and send the IDOCS from Sender Side

    Regards

    Agasthuri Doss

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.