Skip to Content

Fail in the AND Conditional Step of the Process Chain

Hi all,

I have a daily process chain that always fails in the "AND" conditional step. For that reason I'm forced to run it manually everyday.

I've removed this step from the process chain and after that I've put and activated it again. It haven't worked.

Does anybody know how can I do to solve this problem?

Thanks in advance.

Tiago.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 29, 2008 at 12:05 PM

    You need to configure the Repeat option for the process type in which it fails. You could have this set in one of the options in the menu.

    Eg : Process Type (Load Process - InfoPackage) - Set Repeat option for Load Process.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.