Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

smartform

hello,

smartform is working fine in one server and when we download and upload the form to production....with same configuration in nace and same config( config is not the issue as when we place breakpoint it goes inside ) smartform in production

is not giving output.....when went into debugging it gives

formatting error (layout of the form is not accepted altough

we same form in both server ,fm for smartform in production gives error formatting error).....any suggestions....

we have styles and everything in prodution also.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

3 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 29, 2008 at 05:58 AM

    hi...

    plz check the request number in both the servers whether it is same r not...

    if it is same no pblm.. eventhough if it is coming wrong means ..

    capture a request in production server with the help of basis people & check it .. it will come correct....

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 29, 2008 at 06:03 AM

    Pls check the settings in SPAD

    Spool Administration.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 29, 2008 at 10:19 AM

    hello issue is solved actually logos were not present in production system ....thats why there was formatting error...

    thanks

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.