Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Still no response - Correpondence - Output not displayed in SOST

Hi,

From Transaction LSO_PSV1, I book a course using the courses set up by functional here.

Since the output isn't automatic, I need to go into the worklist and find the output request (newest are at the top).

In PA30, I have set up an external email address for the person that I have booked the course for. As such, I will be the sender (email also configured). When I execute the output using either medium SAP Mail or external mail, the request ends up in the output log as successful.

However, this output does not show up in transaction SOST. The email system has recently been configured in the system and client that I am testing in, such that it is in working condition (testing via the SAP inbox as successful).

Is additional configuration needed in terms of the email system (we are able to from to SAP mail to SAP mail and from SAP mail to an external email - tested successfully from the SAP inbox)? Is configuration missing in regards to the correspondence?

Any and all help will be greatly appreciated.

Please help.

Thanks,

John

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 28, 2008 at 05:44 PM

    The work items can be sent to R/3 , outlook, Mapi compatable clients , lotus notce ...Please check if the external email you added is a mapi compatable or not...and also check in debug mode if the event is created or not..

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Currently I am sending to Outlook, which is compatable, since it worked in tests using SAP Inbox.

      I am currently debugging. Do you have any ideas on what to look for specifically (FM's, variables, calls, etc)?

      By the way, thank you for the response.

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 28, 2008 at 06:19 PM

    If it worked in tests it might be some config problem consult u r workflow admin

    may be the agents were not set up .. sometimes the SOST settings might be different frm one server to another

    there might be some condition for which you are sending email gen the FM will be called after the cond is met ..

    FM might be custom also

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.