Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Regarding Transport Request

hi

I need to ask abt the TR,I had send an TR for transport an badi to QAS again,after it had been refreshed.

but i had seen that,the TR are there in QAS,but had not effected the presend code on QAS.

the code is the old one,which had some bugs,but the TR retransported to QAs are not effecting the old code,even they are working fine on DEV.

So how to correct?

Can any one help me in this regard.

regds

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

4 Answers

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 28, 2008 at 10:25 AM

    I think the new transport request is not transported properly. Why dont you try to transport the badi with new request. and ask your basis ppl to down load them correctly. It will definitely work.

    http://wiki.ittoolbox.com/index.php/Upload/download_SAP_transport_request

    Regards.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 28, 2008 at 10:43 AM

    Hi,

    Pls check the version of the method of the correponding Badi in quality server (From utilities->versions->version management).If the newly trnsported request is not there then try to transport the TR once more.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 28, 2008 at 10:52 AM

    Hi Dear.

    While transporting to Testing server we need to send

    in the order.

    Eg:

    Suppose if ur program includes Messageclass

    First u need to release n transport the Msgclass,

    next u need to release n transport the reqnum of

    ur program.

    The modifications will reflect in the testing

    server if u follow the order while transporting.

    If it helps reward me points.

    If u get any further issues kindly let me knw.

    Regards

    AshokChowdhary

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 28, 2008 at 10:54 AM

    well sometimes a TR doesnt get transported properly, due to some reasons i dont know.

    First step is to transport the thing again, leave all TA´s in productive system after transport, and then recheck if new transport took effect.

    if you STILL got the Problem then hmmm well, come back here and hope there aremore people having ideas 😊

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.