Skip to Content

HCI - 503 Service Unavailable

Dear HCI Experts,

I had the HCI ITSpaces pretty much working. I am checking my account after two weeks or more and I see the below error:

I have checked the services and they are up and running, all the roles are defined and no changes to the account.

Any suggestions on how to get this working? Should I raise an OSS Ticket?

Regards,

Nagesh

czkxt.png (13.5 kB)
dn0e7.png (7.0 kB)
Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

5 Answers

  • Best Answer
    Oct 18, 2016 at 07:33 AM

    Thanks, HCI Service was restarted and its working now.

    Regards,

    Nagesh

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Oct 18, 2016 at 06:24 AM

    Hello Nagesh,

    Before raising OSS Note.

    Can you check

    • If there is any network changes(proxy or something) in the network your using for connection.
    • Are you able to access HCI Tenant using Eclipse.
    • Try in other network (like Datacard or different LAN or WIFI).
    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Oct 18, 2016 at 07:40 AM

    I was about to the same point..anways glad you solved it..you can close the discussion. )

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Nov 25, 2016 at 08:01 AM

    Hi Nagesh,

    If you have encountered this problem , then you open the incognito window and then paste the URL , it worked for me many time. So i think you can try that as well.

    Regards,

    Vijay

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Dec 05, 2016 at 08:27 AM

    Thanks Vijay.

    Looks like there was some issue with HCI Services and it started working later.

    Regards,

    Nagesh

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded