Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Asset report

Hi

I have 500 Assets in that one asset no 455 is having 17 sub assets now issue that only 17th asset was deactivated but in report S-ALR_87012030 remaining assets also not appearing. It should appear like this 455 and 16 sub assets but in report shows with asset 455.

Main assets has balance

Please I will assign points

Chiru

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • Posted on Jan 25, 2008 at 07:16 PM

    Refer to note 332180 where it mentions that there could be some problem if sub number are active, the main assets are not displayed.

    Instead SAP recommends note 26189 you create a sort version which contains the asset main number as the sort level, and that you then start the report using the '...or group totals only' option.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 28, 2008 at 02:33 PM

    Hi,

    I donot have access to apply oss nots

    Thanks

    Chiru

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.