Skip to Content
0

WebIntelligence and Connection Server not start

Nov 13, 2017 at 09:09 AM

57

avatar image

Hi Support!

We have a problem with a BO 4.1 SP7 installed at Sun Solaris 10.

The Web Intelligence Process Server (WebI) and Connection Server (CS) not start after disk full. We had try some solutions but we have been unlucky:

- The file boconfig.cfg is correct.

- I didn't find the tmp/bo_config.mutex. Only we found ".SEMDbo_config0601.mutex" file and we deleted it.

- We cloned both service (WebI and CS) and we restored its Systems Defaults values.

- We renamed the "/sap_bobj/data/Auditing" directory to "/sap_bobj/data/Auditing_old"

Could you help me with this problem, please?

Thanks.

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

3 Answers

AMIT KUMAR
Nov 13, 2017 at 10:39 AM
1

check mentioned sap note.This is specfic for AIX.

2281498 - Unable to start WebIntelligenceProcessingServer & ConnectionServer

Show 1 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Thank you Amit.

But we don't have a AIX. Our OS is a Solaris 10. The 2281498 note tell that on other Unix OS, deleting the lock can be done by removing a file.... Me question is, What file should be removed to unlock the semaphore?

I'm goint to try to launch this command on Solaris.

0
Denis Konovalov
Nov 13, 2017 at 02:12 PM
1

Not sure how Auditing directory related to your issue.
Have you fixed the disk space issues ?
Do not clone, servers - create new ones and delete old ones.
Enable HIGH level trace for them and see why they are not starting.

Show 1 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Thanks, Denis. We're going to try that solution.

0
Gonzalo Marquez Salamanca Nov 15, 2017 at 09:27 AM
1
Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded