Skip to Content
0

Failed olap connection webi bi 4.2

Nov 07, 2017 at 01:41 PM

37

avatar image
Former Member

Hi Experts,

Webi report Development working fine, when we transport to Quality when we run the report in Quality environment we are getting following issue - "Failed to connect OLAP source".

But, there are so many webi reports in quality environment not facing any issue, only one report we are facing this issue.

Could you please provide me the solutions, little urgent.

Thanks in advance.

Regards

Bharathi

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

3 Answers

AMIT KUMAR
Nov 07, 2017 at 01:44 PM
0

have you moved the BEx query also in QA environment?

Show 3 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Former Member

Hi Amit,

Thanks for your help.

Yes, we moved Bex query also in to quality environment. there we are facing above issue.

Regards,

Bharathi

0

try to run the BEx query in RSRT and see if it working or not.

0
Former Member

Yes, It's working Bex query in RSRT as well, no issues.

0
Sateesh Kumar Bukkisham Nov 07, 2017 at 02:41 PM
0

Hi ,

can you check same report working in BOBJ Dev .

Check OLAP connection is pointed to right query .

check creating new report on same OLAP connection .

check "OLE DB for OLAP" is enabled .

do you have multiple DSL APS's ?

Regards

Sateesh B

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
avatar image
Former Member Nov 08, 2017 at 09:37 AM
0

Hi,

Please check the QA environment BICS Connection access. Run the same report query in QA system Analyzer.

Regards,

Gaurav

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded