Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Custom Screen doesn't display properly

I am on SRM 5.5 and I have created a custom screen with a custom field in all the proper structures it's supposed to be in. The screen has been generated into HTML and it has a service. I am calling the screen in the BADI BBP_CUF_BADI. The field is showing properly, but my problem is that my custom screen is not displaying where I expect. If I generate the HTML template as a type classic, it doubles my fields when it displays and it shows them at the top of the header above all the other standard fields.

If I create my HTML template as WEBGUI, it covers the entire Header section and displays partly at the top over the standard buttons on the screen and partly at the bottom after the last header field. I presume the custom screen should display after the last header field. Does anyone know why the screens behave differently when I generate the templates as Classic (shows twice) versus WEBGUI and does anyone know what I might be doing wrong?

Points will be rewarded.

Thanks,

Marty

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 17, 2008 at 06:26 PM

    Hi

    There seems like a bug in the SRM system...

    Have you created a bespoke service in this case ? Please give some more insights in next reply ?

    Meanwhile, go through the links which might help ->

    contract-custom-fields-are-not-showing

    new-tab-in-bid-process-screen

    new-screen-with-table-control-information-in-proce

    bbpcufbadi2

    Regards

    - Atul

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi Atul,

      Yes, I have created a service for this HTML template. I have published the service and template every time I make a change.

      I read some posts about adding the tempate to the BBPCUF service, however I do not think that is necessary as I can see my subscreen fields at the contract header, but as mentioned above, they are not formatting on the screen properly and depending on how the template is generated they appear differently. I wonder if there is special subscreen size I need to use?

      It does appear to be a Bug in my opinion.

      Thanks,

      Marty

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.