Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

regarding the debugging for user exit

hi, i have written some code in the user exit Userexit_Move_field_to_KOMK. whenever i am going to VA02 transaction code and saved the user exit is not getting triggered eventhough i set a break-point in testing server..

how it will come to debug mode??

its very urgent...

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 10, 2008 at 09:32 AM

    Hi,

    In VA02 , before doing final operation . put /H in the command field & dedug it .then u will get some idea.

    Thanks,

    Manjunath MS

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Jan 10, 2008 at 10:20 AM

    Hi Praveen,

    First check that this Routine i.e. userexit is triggered at this moment or not. and put a hardcoded break-point and acticvate it in development. then execute ur tcode VA02 in QA server. then it will trigger.

    i hope it may helpful.

    regards,

    sirisha reddy

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.