Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

COST COMPONENT

Hi,

In the client cost component structure, two cost components we have is subcontracting and external processing. But when I run CK11N, the cost for subcontracting is also comes under external processing cost comp. when i did the line item drill down of subcontracting cost the cost element showing in this the one that belongs to external processing. where is this assignment of cost element to subcontracting made why it is not picking up the right CE. In Costcom struc. all the assignments, are fine.

Can any one please help me on this?

Thank you,

Nivi

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 09, 2008 at 01:51 PM

    For external processing:

    Check if you have a seperate cost element set up in the routing of the external processing step.

    For subcontracting:

    Check the subcontracting PO's account assignments or automatic account assignments (Tx OMWB).

    Regards,

    Roy

    Hope this helps

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 10, 2008 at 07:12 PM

    go to cost component struture oktz,

    cost element of sub contracting might have been wrongly assigned to external processing .

    So assign the cost element under the cost component "subcontracting "

    Assign me points if it is useful

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.