Skip to Content
2

Bug: Logon to http://go.sap.com/community.html sap.com/community doesn't work

Oct 17, 2016 at 07:47 AM

149

avatar image

(I think this is a Problem I have every morning, but today I took the time to actually observe it + describe it here)

I have bookmarked sap.com/community/, it seems to forward to http://go.sap.com/community.html

On that page, I click on the grey Avatar to Log On (I used SAP Passport for SSO). I do see the authentication message, but after a few seconds, I’m back at the same page, NOT logged in. I tried this 5 times today.

Only when I navigated to https://blogs.sap.com/ was I logged in (without further clicking anything).

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

2 Answers

Best Answer
Joachim Rees Oct 12, 2017 at 10:36 AM
0

Well, the link now goes to https://www.sap.com/community.html so I think it's fine now.

*accept*

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Lutz Rottmann Oct 17, 2016 at 08:05 AM
1

Hi Joachim, it is really oldschool that SAP still supports unencrypted content.

I see this error too. There is something wrong with redirect from http to https when triggering login - at least in Chrome. So as a workaround just bookmark https://go.sap.com/community.html and login will work fine ( at least it does for me)

Regards,

Lutz

Show 1 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Thanks Lutz, for the workaround, it seems to work for me, too!

1