Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Not able to display an iView

Dear All,

I am working in MSS. I need to add an iview to the Employee Information workset. When in Right click on the ivew in the portal content and selected the "Add iview to role" delta link. I get the iview in the role , but when i check the role in the enduser login. The iviews are no being displayed. But if i creat a folder in the work set.. it is getting displayed..

Gurus kindly help me in solving this issue

Regards

Sivaprasath

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 28, 2007 at 08:36 AM

    Hi Sivaprasath,

    Maintain the permission to that iView for that enduser.

    Now login and see the difference.

    Regards

    Basha

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 28, 2007 at 08:59 AM

    Hi all

    The problem has been solved

    Thanks for your help

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.