Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Exchange rate not reflecting in PO created thru bapi for foreign currency!

hi friends,

am creating PO thru BAPI_PO_CREATE1...in the input file, i have given currency as USD and Exchange rate as 0.5, but in the created PO, i am able to see only 1 as the exchange rate...i even tried changing it using BAPI_PO_CHANGE, but no luck..but in case of local currency, which is EUR, am able to translate from the file whatever the value as exchange rate of the PO...this problem only comes if it's a foreign currency..am i missing something? pl advice

Regards,

Muthu

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 28, 2007 at 05:23 AM

    Hai,

    Try like this:

    If you are populating Header conditions you must divide it by 10 as following:

    wa_hdrcond-cond_value = wa_hdrcond-cond_value / 10.

    If you are populating Item level conditions you must follow as:

    IF wa_itmcond-currency IS INITIAL OR

    wa_itmcond-currency EQ '%'.

    wa_itmcond-cond_value = wa_itmcond-cond_value / 10.

    ENDIF.

    This will solve your problem. In the BAPI, it multiplies exchange rate by 10 for the header conditions.

    Where as Item condition value(exchange rate) is multiplied by 10 when it satifies the above conditions.

    So we must follow the same criteria as we did above.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.