Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Error in Standard Business Object BUS2012

Hi Friends..

Iam using standard business object BUS2012 for purchase order creation workflow.

while creating PO the workflow need to be triggered.

But i got an error message in BUS2012 thatswhy the workflow was not triggered while creating PO.

i got the following error

"Basic IDOC type PORDCR02 is unknown"because of this error the workflow was not getting triggered..

so how can i solve this problem..

Thanks

Gowrishankar

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 27, 2007 at 03:35 AM

    Try to test the Purchase order through SWO1. I feel this is related to some Idoc problem ma be the PO is getting passed through Idocs. I had the same issue with BKPF business Object.

    Thanks

    Arghadip

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi Argadip..

      Thanks for your reply I already checked that buiness object through SWo1.

      after that only i got an error message

      "Basic Idoc type PORDCR02 is unknown"

      so i think i need to create an idoc for the business object bus2012.

      so friends give your valuable suggestion for this issue.

      Thanks

      Gowrishankar

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 27, 2007 at 09:10 AM

    >i got the following error "Basic IDOC type PORDCR02 is unknown"because of this error the workflow was not getting triggered..

    Where do you exactly get this error? And why do you assume that it has anything to do with the business object?

    Regards,

    Karri

    Edited by: Karri Kemppi on Dec 27, 2007 11:10 AM

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi Karri..

      I checked already,the erroe occured in business object only..

      because if i run the business object in local system it executes perfectly..(if iam using BUS2012 in local system it will trigger the workflow when iam creating PO)

      but in client system it wont execute...

      it shows the error..(if iam using BUS2012 in client system there is no workflow got triggered when iam creating PO)

      so if you know how to solve problem..

      let me know..

      Thanks

      Gowrishankar

      Edited by: gowrishankar p on Dec 27, 2007 10:35 AM

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.