Skip to Content
0

Report Link shortcut not working for opening a Crystal Report on Business Objects

Oct 27, 2017 at 09:44 PM

47

avatar image
Former Member

I'm trying to use a shortcut to access a report through a link or a link in an email. I'm using the report LINK that is provided for the report, but when I copy to a browser, it gets page not found indicating the server name was not found. I'm able to ping this server. It worked on our older version which used an open doc script embedded.

We are on version for Business Objects

Version: 14.1.3.1257

Any ideas?

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

2 Answers

Don Williams
Oct 30, 2017 at 05:13 PM
0

Hi Nicole,

Do you have the Client Tools for 4.1 installed on your PC? If not try installing them.

If you have CR Designer installed locally can you open the report from the BOE Server?

If you can you can get the URL to open it from a WEB Browser, same as the Open Doc URL.

Don

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
avatar image
Former Member Nov 13, 2017 at 11:47 PM
0

Hi Don,

I'm able to get to the folder with a link but not the actual report like we were able to with the older version of Crystal.

//servername/BOE/BI?startFolder=AdjH5Dcd1LBAu9.KvrpPaZM&isCat=false

The link which is defined in the properties of the report tried to open OpenDocument component which the administrator says we don't have.

//servername/BOE/OpenDocument/opendoc/openDocument.jsp?sIDType=CUID&iDocID=AZPn787uFPJNjNjbZnbDrSM

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded